LillaGorilla.no

LillaGorilla.no er et lite privat familieforetak under A H E Handel AS som fokuserer på babyprodukter som tøybleier, babysmekker, bleieposer osv. Våre tøybleier gir babyhuden luft, er enkle i bruk og sparer miljøet for mye avfall.

Våre tøybleier

LillaGorilla.no sine tøybleier er skånsomme mot barnas hud og barn får mindre tilfeller av bleieutslett, soppinfeksjoner ol. Tøybleier kan dempe hissige utslett, forhindre nye utslett og er milde mot sår og sart hud.
Våre tøybleier er produsert i nanofiber, er vanntette og kommer komplett med innlegg i økologisk bomull og mikrofiber. Våre tøybleier tåler maskinvask opp til 60°C. Når du kjøper tøybleier av LillaGorilla.no så har du en bleie som vokser med din baby, da den enkelt kan justeres i tre forskjellige størrelser. Alle våre tøybleier passer fra barn 3-15 kg.

Hvordan justere størrelse på våre bleier:

 

Har vi ikke produktet?

Hvis du ikke finner hva du leter etter, så kan det fortsatt hende vi har det. Vi har over 50 design av våre tøybleier i vår katalog. Og er det noe spesielt du leter etter så ta kontakt så skal vi hjelpe deg etter best evne.

Fraktfri leveranse

Vi sender over hele landet med Bring og har fraktfri leveranse ved alle ordre over 499 kr.

Høy kvalitet

Alle våre produkter er laget av økovennlig materiale, tøybleiene er vanntette, justerbare ihht til vekt og alder, og har lommer for innlegg. Våre bleier tåler maskinvask på opptil 60 grader.